Tvoja Priča – Tvoja Prilika: Kompanija Mesopromet Franca nudi slobodne radne pozicije za stručno usavršavanje u Bijelom Polju i Podgorici

Politički ambijent nepovoljan za održavanje popisa
Oktobar 9, 2023
Lijek fentanil u Crnoj Gori: Potrebno je preduzeti mjere smanjenja štete i prevenirati smrtne ishode
Oktobar 10, 2023

Tvoja Priča – Tvoja Prilika: Kompanija Mesopromet Franca nudi slobodne radne pozicije za stručno usavršavanje u Bijelom Polju i Podgorici

Juventas  je u okviru projekta Tvoja PRIČA – Tvoja PRILIKA realizovao saradnju sa kompanijom Mesopromet Franca za stručno usavršavanje. Nudimo vam devet pozicija u Bijelom Polju i dvije u Podgorici. Prijavi se i ostvari mogućnost da u trajanju od 3 mjeseca obavljaš plaćeno stručno usavršavanje. Prijavom dobijaš mogućnost da stekneš dodatna znanja i radno iskustvo.

U kompaniji Mesopromet Franca nudimo sljedeće pozicije za stručno usavršavanje:

U Bijelom Polju: 

  • 5 pozicija u fabrici Mesopromet –  radnici/e za obuku u preradi i proizvodnji
  • 2 pozicije u restoranu Giardino – pomoćni/e radnici/e u kuhinji
  • 2 pozicije u restoranu Centar – pomoćni/e ugostiteljski/e radnici/e

U Podgorici:

  • 1 pozicija u restoranu Sofra – konobar/ica
  • 1 pozicija u restoranu Sofra – kuvar/ica

Ko se može prijaviti za ove pozicije? – Prijaviti se mogu mladi koji dolaze iz Podgorice i  Bijelog Polja uzrasta od 18 do 30 godina. Ovaj program je namijenjen mladima koji su nezaposleni, koji trenutno nisu uključeni u neki program školovanja ili usavršavanja.

Šta je potrebno za prijavu? – Potrebno je popuniti upitnik formu koja se nalazi na sljedećem linku https://forms.gle/oofkLXNjRbkHniVX7

Juventas će učesnicima/ama stručnog osposobljavanja plaćati nadoknadu u bruto iznosu od 300,00 eura (tri stotine eura) mjesečno.

Takođe, Juventas će sa prijavljenim kandidatima/kinjama koji/e budu izabrani/e u uži krug obaviti intervjue radi dalje selekcije i povezivanja sa poslodavcem i navedenim programom obuke.

Za sve informacije možete nam se obratiti na e-mail konkursi@juventas.me ili na broj telefona 020 657 098 ili 067 346 605.

Neka tvoja karijera krene – prijavi se.