Srećan Dan nezavisnosti Crne Gore!

Javni poziv za pružanje usluge Izrada izvještaja o trenutnom stanju i potrebnim zakonskim izmjenama u vezi sa primjenom Naloxona u servisima OCD koje pružaju usluge osobama koje koriste droge
April 25, 2023
Nijedan građanin i građanka Podgorice ne smije biti zastrašen
Maj 30, 2023

Srećan Dan nezavisnosti Crne Gore!

Srećan Dan nezavisnosti Crne Gore!
Danas se navršava 17 godina od obnove nezavisnosti Crne Gore i ovaj dan je prilika da se podsjetimo da nezavisnost nije samo državna, već i ljudska.
Ona je sloboda izražavanja i uvjerenja, dostojanstvo za svakog pojedinca/ku. Borba za pravdu, istinu i jednakost, čineći Crnu Goru zemljom koju svi možemo s ponosom nazvati domom. Imamo odgovornost da gradimo ne samo bolju već i budućnost za svakog građanina i građanku. Naša solidarnost i uključenost su temelji na kojima možemo izgraditi društvo u kojem se svako osjeća uvaženo i u kojem svi imamo jednake šanse.
Crna Gora je dom nevjerovatne ljepote. Naša je dužnost da čuvamo njegovu prirodu i kulturno naslijeđe kako bismo ga zadržali/e i predali/e za primjer budućim generacijama.
Danas, dok slavimo Dan nezavisnosti, želimo da naš ponos i povezanost sa ovom zemljom jačaju. Neka nas ljubav prema njenim ljepotama i ljudima nadahne da nastavimo da razvijamo društvo socijalne pravde.
Da je vječna!