Tvoja Priča – Tvoja Prilika: Sedam nevladinih organizacija nudi slobodne radne pozicije za stručno usavršavanje u Podgorici

Prijavite se za obuku za vršnjačke edukator/ke u oblasti ljudskih prava
Januar 22, 2024
Tvoja Priča – Tvoja Prilika: Iskustva mladih koji su završili stručno osposobljavanje u okviru InEET projekta
Januar 30, 2024

Tvoja Priča – Tvoja Prilika: Sedam nevladinih organizacija nudi slobodne radne pozicije za stručno usavršavanje u Podgorici

Juventas  u okviru InEET projekta realizuje aktivnost  Tvoja PRIČA – Tvoja PRILIKA i tom prilikom je sklopio  saradnju sa šest nevladinih organizacija  za stručno usavršavanje  u Podgorici. Prijavi se i ostvari mogućnost da u trajanju od 3 mjeseca obavljaš plaćeno stručno usavršavanje. Prijavom dobijaš mogućnost da stekneš dodatna znanja i radno iskustvo.

Nudimo vam sljedeće slobodne pozicije:

  1. Udruženje roditelji – 1 pozicija,  administracija
  2. Centar za demokratiju i ljudska prava – CEMI – 1 pozicija, administracija web sajta i društvenih mreža
  3. Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore – UMHCG – 1 pozicija,  rad na projektima
  4. Queer Montenegro – 1 pozicija, marketing
  5. Centar za građansko obrazovanje CGO – 1 pozicija, projektni tim i administracija
  6. Unija mladih preduzetnika Crne Gore UMPCG – 1 pozicija, administracija
  7. Udruženje LBTQ žena Stana – 2 pozicije

Ko se može prijaviti na ove pozicije? – Prijaviti se mogu mladi koji dolaze iz Podgorice uzrasta od 18 do 30 godina. Ovaj program je namijenjen mladima koji su nezaposleni, koji trenutno nisu uključeni u neki program školovanja ili usavršavanja.

Šta je potrebno za prijavu? – Potrebno je popuniti upitnik formu koja se nalazi na sljedećem linku  https://forms.gle/WQq3ZHy7pcpwjxGX6 .

Juventas će učesnicima/ama stručnog osposobljavanja plaćati nadoknadu u bruto iznosu od 300,00 eura (tri stotine eura) mjesečno.

Takođe, Juventas će sa prijavljenim kandidatima/kinjama koji/e budu izabrani/e u uži krug obaviti intervjue radi dalje selekcije i povezivanja sa poslodavcem i navedenim programom obuke.

Za sve informacije možete nam se obratiti na e-mail info@juventas.me ili na broj telefona 020 657 098 ili 067 346 605.

Ova aktivnost realizuje se u sklopu projekta In Employment, Education, Training – InEET  koji se realizuje u Crnoj Gori i Kosovu. Nosilac projekta je nevladina organizacija Juventas (Podgorica, Crna Gora) a partner na projektu nevladina organizacija Labyrinth (Priština, Kosovo), projekat je podržan kroz program prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo, IPA II – EuropeAid/171521/ID/ACT/MULTI.

Neka tvoja karijera krene – prijavi se.